Çikolatalı Hindistan Cevizli Brownie

  • Ekleyen:
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...
    Çikolatalı Hindistan Cevizli Brownie

    Çikolatalı Hindistan Cevizli Brownie Malzemeleri

    • 220 gr çikolata
    • 170 gr yağ
    • 1 çay kaşığı nescafe
    • 200 gr toz şeker
    • 1 kaşık vanilya aroması
    • 1 çay kaşığı tuz
    • 1 kaşık kakao
    • 3/4 bardak un
    • 200 gr hindistan cevizi
    • 300 gr konsantre süt
    • 100 gr krema

    Çikolatalı Hindistan Cevizli Brownie Yapılışı

    • 100 gr çikolata ve yağı benmari usulu eritin.
    • Karışıma nescafe ve şekeri ekleyin karıştırmaya devam edin.
    • Biraz soğuduktan sonra 3 yumurtayı birer birer ve hızlıca çırparak ekleyin.
    • Vanilya aroması, tuz ve kakaoyu karışıma ilave edin.
    • Unu ilave edin.
    • 180 derecede 30-35 dakika fırınlayın.
    • Konsantre süt ve hindistan cevizini karıştırın. (Eğer konsantre süt bulamıyorsanız çırpılmış kremaya bir miktar pudra şekeri karıştırarak kullanabilirsiniz.)
    • Hindistan cevizli karışımı kekinizin üstüne yayın.
    • Kalan çikolataya ısıtılmış kremayı ekleyin ve çikolata eriyene kadar karıştırın.
    • Hindistan cevizinin üzerine dökün ve iyice yayın.
    • 1 saat dolapta bekletin.

    Malzemeler
    Yapılışı