Papara

  • Ekleyen:
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...
    Papara

    Papara Malzemeleri

    • 1,5 kg. et suyu
    • 1 adet bayat ekmek
    • 1 iri soğan
    • 4 kaşık tereyağı
    • 3 yumurta sarısı
    • kırmızı biber
    • tuz

    Papara Yapılışı

    • Lokma lokma doğranmış ekmek dilimlerini bir tepsiye yerleştirin.
    • 2 kaşık tereyağı koyduğunuz bir tavada ince kıyılmış soğanı 4 dakika çevirin.
    • Sonra et suyuna atıp kaynamaya bırakın.
    • Et suyunun 1 bardağını ayırıp, kalanın soğanlar iyice ölünce ekemeklerin üzerine gezdirerek dökün,
    • 3 yumurta sarısını iyice çırparak ayırdığınız et suyuna katın va ekemeklrin üzerine gezdirin.
    • En son 2 kaşık kızgın tereyağına katacağınız kırmızı biberi üzerine dökerek sofraya getirin.

    Malzemeler
    Yapılışı