Parmak Tavuk

  • Elif'den Tarifler
    Ekleyen:
    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
    Loading...
    Parmak Tavuk
    Malzemeler

    Parmak Tavuk

    500 Gr. Tavuk göğsü

    2 Adet yumurta sarısı

    2 Yemek kaşığı kaşar peyniri rendesi

    Tuz, karabiber

    Baharatlı cips

    Yapılışı

    Tavuk göğüslerini mutfak robotunda çekin. İçine yumurta sarılarını, tuzu, karabiberi ve kaşar peyniri rendesini ekleyip yoğurun. Cipsleri bir buzluk poşetinin içinde elinizle vurarak kırıp ufaltın.Bir tabağa boşaltın.

    Elinizi yağlayarak köfte harcından ufak bir parça alın dikdörtgen şekle getirin. Her tarafının cipsle kaplanmasını sağlayın.Tüm köfteleri böyle hazırlayın.

    Yağlı kağıt serilmiş 200 dereceli fırında 15-20 dakika pişirin.